College of Performing & Visual Arts
 

艺术管理程序

欢迎到ag客户端艺术管理程序。我们提供了一个居民美术硕士学位,文学硕士学位的网上高手,并在艺术管理本科较小。每个程序的设计融入艺术的热爱与专业的业务技能必须促进,维护,提升和基金艺术机构。

现在申请!


校友更新

Congratulations to Arielle A, Class of 2019, on her appointment as the Adult Education and Programs Manager at Cheekwood Estate & Gardens in Nashville, Tennessee.

祝贺皮匠克,类的2019年,被任命为在达拉斯达拉斯交响乐团,德克萨斯单给予协调。

Congratulations to Tony S, Class of 2019, on his appointment as Grant Writer & Marketing Associate at Community LINC in Kansas City, Missouri. 

以人Michael V祝贺,类的2018年,被任命为在流行文化在西雅图博物馆,华盛顿的推进协调。

Congratulations to Cameron A, Class of 2018, on his appointment as the Learning & Education Associate at the Arizona Theatre Company in Phoenix, Arizona.

布鲁克V至祝贺,类2018年,她被任命为在艺术在旧金山,加州加州大学的社交媒体策略。

祝贺少了些C级,2017年,她被任命为当代舞蹈盐在盐湖城,犹他州的执行董事。

到bretleigh的祝贺,类2016年,她被任命为制度给予在纽约市,纽约州美国国家研究院舞蹈经理。


在ag客户端艺术管理程序的一个骄傲的成员 的艺术管理教育者协会.

的艺术管理教育者协会

 

艺术的跟踪排名南犹他州大学艺术管理硕士课程是在全国第二位 最实惠的硕士 在在线娱乐管理方案。

Grad School Hub - Most Affordable 线上 Programs